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An iodized Apple Tatin tartlet in perfect harmony with our new “Dark and Stormy” Cognac, to be enjoyed to relax with a glass of this Cognac harvested and distilled on the Île de Ré. By Aurelien Cohen.Dark & Stormy is a cognac like no other, born on Ile de Ré from the patience of man and the impetuosity of Nature, with a highly distinctive marine character, that can only be produced when nature is at its most temperamental.
Avez-vous déjà eu envie de tester un accord met-boisson ?
@clemfoodie vous propose un saumon à l’orange et légumes racines rôtis avec notre cognac Île de Ré. Un mariage de saveurs parfait pour un plat réconfortant !
En effet, le cognac est un vin distillé qui peut tout à fait s’associer à un plat. Et le cognac Camus Île de Ré, étant originaire de l’Île de Ré et bénéficiant ainsi d’un goût marin unique, s’accorde très bien avec un poisson comme le saumon ou avec des St-Jacques ! Cela vous tente ?
CAMUS' blog offers insights on products, production techniques, journeys of discovery, tastings and innovation, to explore a world of intense aromas through a privileged point of view. Find new content every week, exclusively created by our editorial team.